Ik wil emigreren naar Honduras.

"Opzoek naar het ideale land om te emigreren?"

Net als ik willen veel mensen een nieuw leven opbouwen in een ander land en zoeken daarom naar het land dat de meeste voordelen te bieden heeft. Maar dat moet dan ook wel voor een betaalbare prijs natuurlijk.

Waar kan je nog voor 50.000Euro een groot vrijstaand huis kopen, dichtbij het strand of hoog in de bergen met een adembenemend uitzicht? Dat is allemaal mogelijk in Honduras.

"Zon, zee en strand in tropische sferen?"

Wie droomt er niet van prachtige stranden met palmbomen die wuiven op de zwoele tropische klanken. Waarschijnlijk ziet iedereen dit soort plaatjes voorzich als een droom of een fantasie. In ieder geval als iets dat niet mogelijk lijkt. Maar dat is allemaal wel mogelijk en daarbij krijgt men dan ook nog eens een goedkoop leven en heel veel ruimte en rust. Wat wil je nog meer?

Een prachtige natuur en veel ruimte en rust.

En dat is niet alles want voor weinig geld geniet je van een ongekende natuur en een fascinerende kleurrijke cultuur, en dat met het hele jaar mooi weer. Dat kan natuurlijk alleen maar in Honduras.

Voor ik ging emigreren wist ik niet waar ik precies wilde gaan wonen. Ik wist wel dat ik rust, ruimte, zon en tropische sferen zocht maar het moest wel betaalbaar zijn. Geen enkel land leek alle voordelen te bieden tot ik terecht kwam in Honduras. Nu, nadat ik al 6 jaar in Honduras woon, kan ik zeggen dat ik het ideale land heb gevonden. En zeker is dat ik hier ook nooit meer weg zal willen.

Honduras heeft heel veel te bieden en eigenlijk te veel om op te noemen maar hier volgen de belangrijkste voordelen die Honduras te bieden heeft.

 1.  Grotere huizen voor lagere prijzen
 2.   Voordeliger belastingsysteem
 3.   Rust en ruimte voor weinig geld
 4.   Zon, zee en strand voor een zeer aantrekkelijke prijs
 5.   Goedkoop leven
 6.   Fascinerende cultuur en geschiedenis
 7.   Ongerepte natuur met veel soorten planten en dieren
 8.   Vriendelijke en openlijke mensen
 9.   Een land in opkomst met geweldige vooruitzichten
 10.   Het Spaans is makkelijker te leren dan het traditionele Spaans
 11.   Er zijn nog vele mooie plekjes om te ontdekken. Ontdek het zelf......

 

Veel landen proberen hun grenzen te sluiten voor immigranten of ze proberen het moeilijker te maken. In Honduras is het nog heel envoudig. Wat voor verblijfsvergunning je ook wilt, je hoeft alleen maar het emigratie handboek te volgen en voor je het weet, geniet ook jij van een relax leventje waar je voorheen alleen maar van kon dromen.

Het emigratiehandboek geeft je alle nodige achtergrond informatie over Honduras en alle informatie over wat je moet regelen voor vertrek en na aankomst om zo snel mogelijk, zo veel mogelijk te genieten. Alles dat men moet weten wordt uitgebreid besproken en geilustreerd met foto's.

Het e-book "Ik wil emigreren naar Honduras"
nu voor 49,95Euro

 
Koop nu dit e-boek en je kan het direct downloaden.
Ook geschikt voor I-pad en Smartphones.

Wil je snel genieten van al het moois dat Honduras te bieden heeft?

Dan zal je de taal moeten leren. De meeste begrijpen niet veel van het Spaans dat men spreekt maar dat komt omdat men het te veel probeert te vergelijken met het traditionele Spaans. Omdat het zo veel afwijkt noemt men het Catracho. Het bevat veel woorden die alleen in Honduras worden gebruikt. En verder lijkt het veel meer op het Latijns Amerikaanse Spaans en dat klinkt veel beter en is  veel makkelijker.

Het Spaans, of wel Catracho, dat men spreekt in Honduras is eigenlijk makkelijker te leren dan het traditionele Spaans maar dan moet je het wel direct goed leren. Omdat hier geen boeken over zijn geschreven en men vooral het traditionele Spaans als basis neemt hebben wij zelf een taalgids geschreven. De taalgids Spaans Catracho.

Het spreken van de taal opent deuren en je zal snel vrienden maken en zo nog meer kunnen genieten van je verblijf in Honduras.

De taalgids is verdeelt in 3 delen. Een deel over de uitspraak, grammatica en spelling zoals men dat in Honduras gebruikt. Een deel geeft per thema allerlei woordjes en handige zinnetjes die men direct kan toepassen. En er is een miniwoordboek met de meest gebruikte woorden en voornamelijk de woorden zoals die in Honduras worden gebruikt en woorden die alleen in Honduras worden gebruikt. Handig, overzichtelijk en onmisbaar.

Het e-book "Taalgids Spaans Catracho"
nu voor
39,95Euro
 
Koop nu dit e-boek en je kan het direct downloaden.
Ook geschikt voor I-pad en Smartphones.

 

Om het  helemaal compleet te maken en het je nog makkelijker te maken is er ook een speciale emigratiechecklist speciaal voor Honduras.

De emigratiechecklist sluit aan bij het emigratie handboek en is dan ook het beste in combinatie te gebruiken. Zo hoef je alleen maar het handboek te volgen en op de checklist aan te geven wat je nog moet regelen en wat je al geregeld hebt. Zo kan er zeker niets verkeerd gaan.

Het e-book "Emigratie Checklist en tips, Honduras"
nu voor 9,95Euro

 
Koop nu dit e-boek en je kan het direct downloaden.
Ook geschikt voor I-pad en Smartphones.

Een nieuw leven opbouwen in het paradijs?

Dat wil toch eigenlijk iedereen? Nu brengen wij je dit al binnen handbereik met deze drie unieke e-boeken. Maar om het je nog makkelijker en nog voordeliger te maken kan je de drie boeken als bundel kopen voor een zeer speciale prijs.

En dat is niet alles. Wij doen er dan ook nog eens een BONUS bij, het e-book "Ik wil emigreren"

Bonus

 Als je het gehele pakket koopt krijg je er als bonus het e-book "Ik wil emigreren" er GRATIS bij. Dit e-book heeft al veel mensen geholpen om succesvol te emigreren en problemen en onnodige hoge kosten te voorkomen.

Daarbij geeft dit e-boek een kijkje achter de schermen van emigreren. Het vertelt over wat voor zaken je kan verwachten na emigratie en hoe je daar mee om kan gaan om van je emigratie werkelijk een droom te maken.

Extra Bonussen

En dan dacht je misschien dat we het niet gekker meer kunnen maken.

Dat doen wij dus wel. Als je nu het gehele pakket koopt krijg je er ook nog eens originelen documenten bij die wij speciaal voor je hebben uitgezocht.

 1.  Wet arbeidsvoorzieningen
 2.  Eisen en rechten voor het opzetten van een bedrijf
 3.  Het reglement van de BTW
 4.  Het reglement van de inkomstenbelasting
 5.  Reglement voor de invoer van huisdieren in Honduras

Koop nu het pakket van de 2 boeken en de emigratie checklist en als bonus GRATIS het e-book "Ik wil emigreren" en alle andere bonussen voor maar 77.

Het gehele pakket is meer dan €130 waard maar je kan het nu tijdelijk kopen voor maar €77

Koop nu dit e-boek pakket en je kan het direct downloaden.
Ook geschikt voor I-pad en Smartphones.

100% Niet Goed Geld Terug Garantie (30dagen)
 

Ik bied u een 100% Niet Goed, Geld Terug garantie!
Zo neem ik het risico voor u weg.
 

Bevalt het emigratiepakket u niet, mailt u mij dan binnen 30 dagen en u krijgt het geld teruggestort op uw rekening.

Hartelijk dank, Ik wil emigreren
info@ikwilemigreren.nl

 

Testimonial

Beste Cornelis,
Ik heb het boek inmiddels gedownload en zelfs al een groot gedeelte gelezen.
Ik wil je hiermee een compliment geven voor dit handboek.
Het geeft ontzettend veel informatie over Honduras.
Ook geeft het een goed en duidelijk beeld wat je kunt verwachten en waar je op moet letten.
Ik hoop dat mensen die twijfelen hierdoor ook de stap kunnen zetten om naar Honduras te gaan om een nieuw leven op te bouwen.
Mijn complimenten.
Groetjes,
Eric Sluyter

Testimonial

Hi Cornelis,
Wat een ontzettend handig en mooi boek!
Ik ga voor vrijwilligerswerk naar Honduras en sta te popelen nu ik je boek gelezen heb en ben ook begon de taal te leren. Wat een leuk taaltje.
Bedankt!

Het gehele pakket waar je duizenden euros mee bespaart nu tijdelijk voor 77 EURO


Koop nu dit e-boek pakket en je kan het direct downloaden.
Ook geschikt voor I-pad en Smartphones.